Sorig Khang Helsinki

Sorig Khang Helsinki on perinteisen tiibetiläisen
lääketieteen koulu joka toimii voittoa logo 1tavoittelemattoman yhdistyksen kautta. Se on osa laajaksi kasvanutta kansaivälistä SKI– (Sorig Khang International) perhettä  ja on tiibetiläisen lääketieteen suomalainen koti. Me tarjoamme erilaisia sowa rigpa aiheisia kursseja ja koulutuksia pääkaupunginseudulla sekä tilauksesta koko Suomessa ja naapurimaissa. Koulumme koko kurssitarjonta on saatavilla suomen, venäjän ja englannin kielillä. Kauttamme saa myös tiibetiläisen lääketieteen asiantuntijoiden palveluita kuten konsultaatioita ja hoitoja.

Koulutuksen lisäksi SKH järjestää Yuthok Nyingthik harjoittajille yhteisiä harjoituksia. Yuthok Nyingthik henkiset harjoitukset ovat avoimia kaikille parantamistyötä tekeville: lääkäreille, hoitajille, terapeuteille, psykologeille, hierojille, parantajille, jne.

SKH:n tavoitteisiin kuuluu myös erilaisiin tiibetiläiseen kulttuuriin liittyvien tapahtumiin osallistuminen ja niiden järjestäminen.

Toiminnassamme teemme yhteistyötä muiden SKI-koulujen kanssa, joiden linkkejä löytyy tästä: https://sorigkhanghelsinki.org/